Η συνταγή είναι προδημοσίευση από το νέο τεύχος του «Ζάχαρη & Αλεύρι», που κυκλοφορεί στις 26 Νοεμβρίου, έχει αφιέρωμα στα Χριστούγεννα και 57 γιορτινές συνταγές-έκπληξη!
Διαβάστε περισσότερα στο gastronomos.gr
Η συνταγή είναι προδημοσίευση από το νέο τεύχος του «Ζάχαρη & Αλεύρι»
Η συνταγή είναι προδημοσίευση από το νέο τεύχος του «Ζάχαρη & Αλεύρι», που κυκλοφορεί στις 26 Νοεμβρίου, έχει αφιέρωμα στα Χριστούγεννα και 57 γιορτινές συνταγές-έκπληξη!
Διαβάστε περισσότερα στο gastronomos.gr