Μερικές δεκαετίες πριν, το βούτυρο Κερκύρας έφτανε στην Αθήνα σε μικρές ποσότητες και σε ελάχιστα, αυστηρά επιλεγμένα σημεία – ένα τέτοιο ήταν το ξενοδοχείο Hilton. Να κάτι που δεν έχει αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου! Γιατί το βούτυρο Κερκύρας παραμένει δυσεύρετο εκτός νησιού.
Όχι όμως για τους γνώστες και τους επίμονους, που μπορούν να το προμηθευτούν από το κατάστημα Περικλής Αλέξης – επιτόπου, αν βρίσκεστε στην Κέρκυρα, ή με τηλεφωνική παραγγελία και αποστολή στην έδρα σας. Χρειάζεται ωστόσο υπομονή, γιατί η παραγωγή είναι μικρή και η ζήτηση ιδιαιτέρως αυξημένη.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο