Γαστρονόμος: Έχετε δοκιμάσει βούτυρο Κερκύρας;

Γαστρονόμος: Έχετε δοκιμάσει βούτυρο Κερκύρας;

Αυθεντικό βούτυρο, κι όχι «τύπου», Κερκύρας έχετε δοκιμάσει ποτέ; Αν δεν έχετε επισκεφθεί το γαλακτοπωλείο του Περικλή Αλέξη στην Κέρκυρα, μπορεί και όχι

28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μερικές δεκαετίες πριν, το βούτυρο Κερκύρας έφτανε στην Αθήνα σε μικρές ποσότητες και σε ελάχιστα, αυστηρά επιλεγμένα σημεία – ένα τέτοιο ήταν το ξενοδοχείο Hilton. Να κάτι που δεν έχει αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου! Γιατί το βούτυρο Κερκύρας παραμένει δυσεύρετο εκτός νησιού.

Όχι όμως για τους γνώστες και τους επίμονους, που μπορούν να το προμηθευτούν από το κατάστημα Περικλής Αλέξης – επιτόπου, αν βρίσκεστε στην Κέρκυρα, ή με τηλεφωνική παραγγελία και αποστολή στην έδρα σας. Χρειάζεται ωστόσο υπομονή, γιατί η παραγωγή είναι μικρή και η ζήτηση ιδιαιτέρως αυξημένη.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή