Γαστρονόμος: Οι 10 πιο απολαυστικές «γουρουνιές» της πόλης

Γαστρονόμος: Οι 10 πιο απολαυστικές «γουρουνιές» της πόλης

Γαστρονομικοί πειρασμοί στο υπογάστριο της Αθήνας

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γαστρονομικοί πειρασμοί στο υπογάστριο της Αθήνας. Λιχουδιές που μας χτυπούν καμπανάκια μνήμης, από εκείνες τις παλαιότερες εποχές, που στα τσεκ απ μας βγαίναμε νικητές και μας επιτρέπονταν οι άνευ τύψεων παρασπονδίες. Σε ένα διασκεδαστικό τοπ 10, παραθέτουμε κάποια από τα πιο διεστραμμένα κερασάκια στην τούρτα της κραιπάλης. Ορισμένα από αυτά έχουν μια κάποια φινέτσα και βγάζουν νόημα, ενώ άλλα είναι καθαρά σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που θεωρώ ότι έχουν δημιουργηθεί για τον χαβαλέ – θα μπορούσα, δε, να πιστέψω ότι είναι φτιαγμένα για να μας τρολάρουν.

Η λίστα με τις παρακάτω επιλογές είναι εντελώς ενδεικτική, αφού στην πόλη επικρατεί οργασμός δημιουργικότητας, πολλές φορές τραβηγμένης στα άκρα. Η δε σειρά εμφάνισης δεν είναι τυχαία. Ξεκινάμε, σύμφωνα με την κρίση μου, από τα πιο light, τα οριακά επιτρεπόμενα και με κάποιο στυλ, για να καταλήξουμε στις πολύ σοβαρές περιπτώσεις που θέλουν κουράγιο, βαθιές ανάσες, γερά πιρούνια και ακόμα πιο γερά στομάχια.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή