Γαστρονόμος: Check in σε οκτώ νόστιμα design hotels

Γαστρονόμος: Check in σε οκτώ νόστιμα design hotels

Μικρά και λίγο μεγαλύτερα, καλόγουστα ξενοδοχεία της πόλης, προορισμοί και ορμητήρια ή και απλές στάσεις των foodies της Αθήνας

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για πολλά χρόνια οι ξενοδοχειακές επιλογές με γαστρονομικό ενδιαφέρον ήταν ισχνές και, κυρίως, οικονομικά δυσπρόσιτες για τους επισκέπτες της χώρας που δεν είχαν την πολυτέλεια να διαθέσουν μια μικρή περιουσία για ακριβά ξενοδοχεία, όπως η Μεγάλη Βρεταννία, το Hilton, το King George, το Grand Resort Lagonissi, το Intercontinental, το The Margi. Τώρα, η πόλη έχει γεμίσει με δεκάδες design και boutique hotels, πολλά εκ των οποίων προσέχουν τα πρωινά τους και δημιουργούν μικρές ή μεγάλες αφορμές για να μπουν στο στόχαστρο των foodies που ταξιδεύουν στην Αθήνα, για να χαρούν την ίδια και τη γαστρονομική σκηνή της. Ιδού μερικές ιδέες για να ευχαριστηθούμε ένα περιποιημένο γεύμα κι ένα ωραίο ποτάκι πριν τον ύπνο, αλλά και ένα πρωινό με τα όλα του με το καλημέρα σας. Ραντεβού σε feelgood ταράτσες και λόμπι. Με, αλλά και χωρίς check in.

1. Η καλή μέρα από το πρωινό του New Hotel

Το ότι το επιλέγουν οι Αθηναίοι για τα καλά τους πρωινά, τα κυριακάτικα και τα γιορτινά, σημαίνει ότι εδώ γίνεται σοβαρή δουλειά με το καλημέρα σας. Το πρωινό στο λόμπι του ξενοδοχείου, στη σάλα του New Taste, διαρκεί τόσο, που σταδιακά μετατρέπεται σε brunch. Περίτεχνα αρτοσκευάσματα, πρωινά με αυγά, δεκάδες υγιεινές επιλογές, σαλάτες, σάντουιτς, μπέργκερ, έξοχα επιδόρπια, όπως φανταστικά ζεστά ντόνατς, και τέσσερις προτάσεις Bloody Mary.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή