To chicken burger του Βασίλη Καλλίδη και πώς θα το φτιάξετε

To chicken burger του Βασίλη Καλλίδη και πώς θα το φτιάξετε

Το πιο ακομπλεξάριστο στέκι της πόλης ήταν το Überness. Mάζευε κάθε καρυδιάς καρύδι, από μεγαλοστελέχη μέχρι τον κόσμο της αγοράς, οικογένειες με παιδιά αλλά και ζευγάρια, παρέες και μοναχικούς, λαϊκούς και κληρικούς, λαό και Κολωνάκι.

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μας λείπει το Überness, το cult μπεργκεράδικο του Βασίλη Καλλίδη στην λαχαναγορά. Δεν ξανάνοιξε μετά το λόκνταουν και μέσα στον χαμό των νέων μαγαζιών, μέσα στη λύσσα μας να βγούμε, να δοκιμάσουμε, να θάψουμε τους μήνες εγκλεισμού κάτω από ένα βουνό νέων εμπειριών, προσποιούμενοι ότι δεν υπήρξε ποτέ αυτό το κενό χρόνου στη ζωή μας, δεν προλάβαμε να πενθήσουμε την απώλεια.

Το πιο ακομπλεξάριστο στέκι της πόλης ήταν το Überness. Mάζευε κάθε καρυδιάς καρύδι, από μεγαλοστελέχη μέχρι τον κόσμο της αγοράς, οικογένειες με παιδιά αλλά και ζευγάρια, παρέες και μοναχικούς, λαϊκούς και κληρικούς, λαό και Κολωνάκι. Όλοι οι καλοί χωρούσαν και όλοι οι κακοί. Άλλωστε και ο δημιουργός του Überness, ο Βασίλης Καλλίδης είναι κάπως έτσι. Ο πιο ευγενικός άνθρωπος που θα βρεις σε μια συνάντηση, αλλά και αθυρόστομος, σκανταλιάρης και προβοκάτορας και σίγουρα ένας τρομερά γοητευτικός άνθρωπος που δεν χωράει σε καλούπια.

Διαβάστε περισότερα στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή