Την τελευταία πενταετία αρκετοί μάγειρες γνωστών εστιατορίων καταπιάνονται με το φαγητό του δρόμου, βάζοντας τη δική τους πινελιά στο πολύχρωμο μωσαϊκό που απλώνει στην πόλη. Αφουγκράζονται ανάγκες και τάσεις, βλέπουν τι λείπει, σκέφτονται τι θα έκαναν διαφορετικά, τι θα αναδιατύπωναν. Και βρίσκουν την ευκαιρία να παίξουν λιγάκι με γεύσεις και υλικά, κάποιες φορές σε πιο κλασικά μοτίβα, κάποιες άλλες με πιο απρόσμενους συνδυασμούς, σε έναν καμβά πιο χαλαρό, πιο καθημερινό. Πάμε να θυμηθούμε μερικά πιο παλιά μαγαζιά με γνώριμη… υπογραφή, στους πάγκους και στα τραπέζια των οποίων έχουμε καθίσει πολλές φορές και να γνωρίσουμε μερικά καινούργια.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο