Ελαφρύ, νόστιμο και με τη διακριτική γεύση και άρωμα καρύδας είναι αυτό το ρυζόγαλο. Το ετοίμασαν ο πατέρας Θεόφιλος και ο μοναχός Στέφανος στη Μονή Σινά.
Δείτε τη συνταγή στο gastronomos.gr
Ετοιμάστε πρώτοι το νηστίσιμο ρυζόγαλο της Μονής Σινά! Προδημοσίευση από το μεγάλο αφιέρωμα του Γαστρονόμου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.
Ελαφρύ, νόστιμο και με τη διακριτική γεύση και άρωμα καρύδας είναι αυτό το ρυζόγαλο. Το ετοίμασαν ο πατέρας Θεόφιλος και ο μοναχός Στέφανος στη Μονή Σινά.
Δείτε τη συνταγή στο gastronomos.gr