Γαστρονόμος: Ρυζόγαλο νηστίσιμο με άρωμα καρύδας

Γαστρονόμος: Ρυζόγαλο νηστίσιμο με άρωμα καρύδας

Ετοιμάστε πρώτοι το νηστίσιμο ρυζόγαλο της Μονής Σινά! Προδημοσίευση από το μεγάλο αφιέρωμα του Γαστρονόμου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.

9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελαφρύ, νόστιμο και με τη διακριτική γεύση και άρωμα καρύδας είναι αυτό το ρυζόγαλο. Το ετοίμασαν ο πατέρας Θεόφιλος και ο μοναχός Στέφανος στη Μονή Σινά.

Δείτε τη συνταγή στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT