Γαστρονόμος: Γεμιστά ελληνικά και σιναΐτικα, από τα χέρια των Βεδουίνων

Γαστρονόμος: Γεμιστά ελληνικά και σιναΐτικα, από τα χέρια των Βεδουίνων

Ιδιαίτερα μυρωδάτα είναι τα γεμιστά της Μονής Σινά. Τη γέμιση που περισσεύει, οι μοναχοί την ψήνουν στο ταψί και τη σερβίρουν σαν πιλάφι φούρνου. Ωραία ιδέα!

9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιδιαίτερα μυρωδάτα είναι τα γεμιστά της Μονής Σινά. Τη γέμιση που περισσεύει, οι μοναχοί την ψήνουν στο ταψί και τη σερβίρουν σαν πιλάφι φούρνου. Ωραία ιδέα!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT