Τα αγαπημένα μας κρουασάν στην Αθήνα

Δεν χρειάζεται πια να πάμε στο Παρίσι για να φάμε τα λαχταριστά, βουτυρένια «μισοφέγγαρα»

17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν λίγα χρόνια τα ψάχναμε με το φανάρι. Ελάχιστοι, αξιέπαινοι φούρνοι έμπαιναν στον κόπο να τα φτιάξουν μόνοι τους από την αρχή, απορρίπτοντας τα μαζικά προψημένα σφολιατοειδή. Και μετά έγινε το μπαμ. Σήκωσαν κι άλλοι τα μανίκια και με καλά βούτυρα, αφοσίωση και μπόλικη υπομονή άρχισαν να ψήνουν μυρωδάτα κρουασάν για τους Αθηναίους. 

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT