Πού θα βρούμε ετικέτες μικρών Ελλήνων παραγωγών, ποιά μαγαζιά σερβίρουν natural wines ή ενδιαφέρουσες, πιο δυσεύρετες ελληνικές ποικιλίες και πού θα πιούμε value for money κρασιά συνοδεία πίτσας αλλά και ολοκληρωμένων γαστρονομικών προτάσεων; Ποιοί έχουν την μεγαλύτερη συλλογή από αφρώδεις οίνους στην πόλη και ποιοί σπάνιες χρονιές; Τα wine bar της πόλης, με ενημερωμένους καταλόγους, ζεστή ατμόσφαιρα και όρεξη να καθοδηγήσουν ακόμα και τους πιο αμύητους στον κόσμο του κρασιού έχουν γίνει τα αγαπημένα μας στέκια. Από το Κουκάκι ως τον Πειραιά και από το Σύνταγμα μέχρι τη Βούλα, αυτές είναι μερικές οινικές στάσεις που αξίζει να ανακαλύψει κανείς.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο