Τα πιο νόστιμα λινγκουίνι της πόλης

Τα πιο νόστιμα λινγκουίνι της πόλης

Il Salumaio di Atene: η αυθεντική σαλουμερία της Κηφισιάς που λειτουργεί από το 1998 και σερβίρει από μαρινάτο σολομό και μπλινίς, μέχρι Rossini με φουά γκρα

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για το Σάββατο το βράδυ δεν υπήρχε τραπέζι, ενώ μεσοβδόμαδα κατάφερα να κλείσω το μοναδικό διαθέσιμο, στις 21:45. Τα τραπέζια στη σαλουμερία της Κηφισιάς, ύστερα από 24 χρόνια λειτουργίας, ήταν κατειλημένα μέσα-έξω εκείνη την Τετάρτη που χιόνιζε. Κι ας μην είναι ακριβώς αυτό που λέμε value for money εστιατόριο. Το φαγητό όμως που σερβίρουν είναι νόστιμο και η ατμόσφαιρα ένα happening, σαν κάθε μέρα να είναι γιορτή. Αφενός το κεντρικό σημείο στην περιοχή όπου βρίσκεται, στο down town της Κηφισιάς, αφετέρου η εκλεκτική πελατεία, που γεμίζει σταθερά τα τραπέζια του μικρού μπιστρό από το 1998, μπορούν, ίσως, να αιτιολογήσουν τις αρμυρές τιμές, της τάξης των 20 με 25 ευρώ για ένα πιάτο ριζότο ή πάστα.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή