Γαστρονόμος: 30 τέλεια νηστίσιμα γλυκά για τη Σαρακοστή

Γαστρονόμος: 30 τέλεια νηστίσιμα γλυκά για τη Σαρακοστή

Η περίοδος της Σαρακοστής είναι μακρά και αν τηρείτε ευλαβικά τη νηστεία, τότε φτάνοντας στα μισά ίσως να νιώσετε ότι στερείστε λίγη απόλαυση στη ζωή σας

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η περίοδος της Σαρακοστής είναι μακρά και αν τηρείτε ευλαβικά τη νηστεία, τότε φτάνοντας στα μισά ίσως να νιώσετε ότι στερείστε λίγη απόλαυση στη ζωή σας.

Είναι πιθανό να αισθανθείτε ότι το διαιτολόγιό σας είναι πιο μουντό, πιο μονότονο χωρίς αυτά τα μικρά διαλείμματα που μας προσφέρει η απόλαυση ενός γλυκού· απόλαυση που δεν έχει να κάνει μόνο με την κατανάλωσή του αλλά και με την παρασκευή του, αφού το να μπεις στη διαδικασία να φτιάξεις ένα κέικ, να φουρνίσεις μπισκότα ή να ζυμώσεις ένα γλυκό ψωμί λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά.

Η ενασχόληση με τις ζύμες μάς χαλαρώνει και το να προσφέρουμε ένα γλυκό που έχουμε φτιάξει με τα χέρια μας για να ευχαριστήσουμε τους γύρω μας μας δημιουργεί ένα αίσθημα αγαλλίασης και ευτυχίας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή