Γαστρονόμος: Οι κεφτέδες του Χριστόφορου Πέσκια

Γαστρονόμος: Οι κεφτέδες του Χριστόφορου Πέσκια

Θέλετε να πετύχετε τους τέλειους κεφτέδες; Αρωματικούς και με ωραία τραγανή κρούστα; Έτσι τους φτιάχνει ο Χριστόφορος Πέσκιας και μας μαρτυράει το μυστικό

29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέλετε να πετύχετε τους τέλειους κεφτέδες; Αρωματικούς και με ωραία τραγανή κρούστα; Έτσι τους φτιάχνει ο Χριστόφορος Πέσκιας και μας μαρτυράει το μυστικό.

Κρεμμύδια πριν απ’ όλα

Οι κεφτέδες δεν έχουν πολύπλοκες ή δύσκολες τεχνικές. Χρειάζονται ποιοτικά υλικά και χειρισμό τέτοιο, ώστε το καθένα να αναδείξει το άρωμα και τη νοστιμιά του. Το μείγμα των κεφτέδων δεν είναι ένα χοντροκομμένο ανακάτεμα συστατικών, αντίθετα είναι μια ευκαιρία να γνωρίσει κανείς τις αναπάντεχες ιδιότητές τους. Αυτό και μόνο είναι για μένα το μυστικό για πραγματικά ωραίους κεφτέδες, ένα από τα κορυφαία φαγητά της ελληνικής κουζίνας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο της gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή