Πατάτες με μουστάρδα, μέλι και ρίγανη

Πατάτες με μουστάρδα, μέλι και ρίγανη

Πατάτες με μουστάρδα, μέλι και ρίγανη, ένα κλασικό και τέλειο συνοδευτικό για το κρέας σας που θα αρέσει σε όλους

24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαδικασία

  1. Για τις πατάτες με μουστάρδα, μέλι και ρίγανη, πλένουμε καλά τις πατάτες (με τη φλούδα), τις σκουπίζουμε και τις κόβουμε κυδωνάτες.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το μέλι, το ταχίνι ή φιστικοβούτυρο, τη μουστάρδα, τις σκελίδες σκόρδου, το πιπέρι καγιέν ή την καυτερή πάπρικα, τον ξερό κόλιανδρο, το αλάτι και το πιπέρι.
  3. Ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε και αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου να μαριναριστούν για 1 ώρα.
  4. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή