Light γιαουρτοζελέ με κομπόστα

Light γιαουρτοζελέ με κομπόστα

Ένα light ζελέ γιαουρτιού είναι το ιδανικό επιδόρπιο μετά από ένα πλούσιο γεύμα. Είναι ελαφρύ και κρεμώδες και θα μας δροσίσει ευχάριστα

20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για το light γιαουρτοζελέ με κομπόστα, αδειάζουμε την κομπόστα σε ένα μεγάλο σουρωτήρι, συλλέγοντας το σιρόπι σε ένα σκεύος. 

Βράζουμε 1½ ποτήρι νερό και το αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.

Ρίχνουμε τη σκόνη για ζελέ και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί.

Προσθέτουμε όλο το σιρόπι από την κομπόστα.

Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει για 10 – 15 λεπτά, αλλά όχι να αρχίσει να πήζει.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή