Το απόλυτο γαριδομπέργκερ

Εξαιρετικής νοστιμιάς θαλασσινό μπέργκερ που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Η σεφ μάς δίνει τη συνταγή για το ιδιαίτερα γευστικό, μαλακό και αφράτο ψωμάκι με μελάνι σουπιάς μέσα στο οποίο το σέρβιρε παλιότερα στο εστιατόριο «Γεύσεις με Ονομασία Προέλευσης»

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξαιρετικής νοστιμιάς θαλασσινό μπέργκερ που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Η σεφ μάς δίνει τη συνταγή για το ιδιαίτερα γευστικό, μαλακό και αφράτο ψωμάκι με μελάνι σουπιάς μέσα στο οποίο το σέρβιρε παλιότερα στο εστιατόριο «Γεύσεις με Ονομασία Προέλευσης».

Αν δεν έχουμε χρόνο, παίρνουμε έτοιμα ψωμάκια από το φούρνο μας ή συνοδεύουμε το μπιφτέκι γαρίδας με τη σαλάτα αβοκάντο και γαρνιτούρα της αρεσκείας μας (ρύζι, σαλάτα κ.λπ.).

Διαβάστε περισσότερα στο Gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή