Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό, κάναμε βόλτες εντός και εκτός Αθηνών, φάγαμε και ήπιαμε σε μαγαζιά που μόλις άνοιξαν και στα παλιά που αγαπάμε. Απ’ όσα δοκιμάσαμε, καταγράψαμε αυτά που ξεχώρισαν.
Η Άντζελα Σταματιάδου ξεκίνησε με τάκος και έκλεισε με κεμπάπ από βλάχο
«Εxhale stress, inhale tacos», γράφει με νέον στο πράσινο του τοίχου στο Loco. Είναι καλή οδηγία. Την ακολούθησα μια-δυο φορές τον τελευταίο καιρό. Αυτό το δεν-είναι-ακριβώς μεξικάνικο, που κάνει τα δικά του, ενδείκνυται για βράδυ Παρασκευής, όταν θες να «ξεφορτώσεις», να βάλεις το κινητό στο mute, να πιεις ένα ποτό και να τσιμπήσεις κάτι. Μ’ αρέσει αυτή του η «προσεγμένη ανεμελιά». Το χρώμα, τα σεβίτσε, οι empanadas ή tostadas, τα tacos με το ιβηρικό χοιρινό, το χάζι στον πεζόδρομο στα νυχτερινά του.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο