Τα μαγαζιά που σερβίρουν ακόμα Σικάγο, Πες Μελμπά και Banana Split

Τα μαγαζιά που σερβίρουν ακόμα Σικάγο, Πες Μελμπά και Banana Split

Σικάγο, Banana Split, Πες Μελμπά, Baked Alaska, Ice Cream Soda, γεύσεις από την παιδική μας ηλικία που δεν θέλουμε με τίποτα να ξεχάσουμε

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κυριακάτικη βόλτα μας στην ανθοκομική έκθεση της Κηφισιάς μας ξύπνησε μια νοσταλγική διάθεση. Αφού περπατήσαμε κάτω από τα πλατάνια και ψωνίσαμε ζουμπούλια και βιολέτες, αποφασίσαμε να πάμε για παγωτό στον Βάρσο. Το ιστορικό ζαχαροπλαστείο των βορείων προαστίων έχει πολλές νόστιμες επιλογές, όπως γρανίτα σύκο -από αληθινά σύκα, καϊμάκι από πρόβειο γάλα και το κλασικό παρφέ.

Αλλά αυτό που μας κάνει να το επισκεπτόμαστε κάθε φορά που βρισκόμαστε στη γειτονιά, είναι τα ρετρό παγωτά του, που έχουν την ίδια γεύση και σερβίρονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο εδώ και δεκαετίες. Σικάγο, Banana Split, Πες Μελμπά, Baked Alaska, Ice Cream Soda, γεύσεις από την παιδική μας ηλικία που δεν θέλουμε με τίποτα να ξεχάσουμε. Ανακαλύψαμε και άλλα ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα, για ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για ρετρό παγωμένες απολαύσεις.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gastronomos.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή