Kitschen: Dumplings, κοκτέιλ κι αισθητική
Ο Ελληνο-Ινδονήσιος σεφ Δημήτρης Liem (Kona Kai, Matsuhisa) και ο Ελληνο-Κορεάτης mixologist Σπύρος Μινέτος (9Βήτα) δουλεύουν ο ένας πλάι στον άλλο προσφέροντας μια φρέσκια, πανασιατική εμπειρία σε ένα δρομάκι του Πειραιά. Η γιαπωνέζικη φιλοσοφία εδώ πάει παρέα με την ποπ αισθητική αλλά και αρκετά ελληνικά υλικά στα πιάτα. Μη χάσετε εκείνο με το λευκό ψάρι ημέρας σε αναζωογονητική σάλτσα από πράσινο τσίλι, τα dumplings αλλά και το κουνουπίδι tempura με σκορδάτη μαγιονέζα. Από τα rolls μέχρι το τραγανό, τηγανητό κοτόπουλο και από καυτερό ταρτάρ καβουριού μέχρι το ψητό χοιρινό με σπιτικό κίμτσι, όλα είναι ένα κι ένα. Για το τέλος μότσι και πάλι μότσι. Γ.Π.
Κανάρη 5-7, Πειραιάς, T/ 211-73.51.205, Δευτέρα-Παρασκευή: 13:30-00:00, Σάββατο: 19:00:00:30, Κόστος: 25 ευρώ/άτομο
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gastronomos.gr