Σεβίτσε: Η τέλεια συνταγή από τον Λευτέρη Λαζάρου

Σεβίτσε: Η τέλεια συνταγή από τον Λευτέρη Λαζάρου

Σεβίτσε τσιπούρας, εξωτικό, με φίνα αρώματα, γλυκόξινες νότες και την «ψωμένια» νοστιμιά που δίνει το μαυροκούκι να απογειώνει το όλον

29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λευτέρης Λαζάρου μας δείχνει βήμα βήμα πώς να κάνουμε σεβίτσε τσιπούρας με μάνγκο, αβοκάντο και εσπεριδοειδή:

Σε ένα μπολ ρίχνουμε την τσιπούρα, τα ξύσματα, το τζίντζερ, το μάνγκο, την πιπεριά, το μαυροκούκι, το λάδι και αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε το αβοκάντο με το ξίδι και τα προσθέτουμε στην τσιπούρα. Ανακατεύουμε καλά.

Σε μια πιατέλα βάζουμε ένα τσέρκι και το γεμίζουμε με το μείγμα για να δώσουμε σχήμα στο σεβίτσε. Ξεφορμάρουμε και στολίζουμε με τα φύλλα των σαλατικών.

Σερβίρουμε αμέσως (μπορούμε να το βάλουμε και πάνω σε ένα μεγαλύτερο μπολ με πάγο για να διατηρείται δροσερό).

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή