Ο Λευτέρης Λαζάρου μας δείχνει βήμα βήμα πώς να κάνουμε σεβίτσε τσιπούρας με μάνγκο, αβοκάντο και εσπεριδοειδή:
Σε ένα μπολ ρίχνουμε την τσιπούρα, τα ξύσματα, το τζίντζερ, το μάνγκο, την πιπεριά, το μαυροκούκι, το λάδι και αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε το αβοκάντο με το ξίδι και τα προσθέτουμε στην τσιπούρα. Ανακατεύουμε καλά.
Σε μια πιατέλα βάζουμε ένα τσέρκι και το γεμίζουμε με το μείγμα για να δώσουμε σχήμα στο σεβίτσε. Ξεφορμάρουμε και στολίζουμε με τα φύλλα των σαλατικών.
Σερβίρουμε αμέσως (μπορούμε να το βάλουμε και πάνω σε ένα μεγαλύτερο μπολ με πάγο για να διατηρείται δροσερό).
Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο