Ντολμαδάκια με κιμά και σάλτσα λεμονιού

Ντολμαδάκια με κιμά και σάλτσα λεμονιού

Ντολμαδάκια με κιμά και σάλτσα λεμονιού είναι πράγματι ένας ωραίος, ξινούτσικος κρεάτινος μεζές

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ντολμαδάκια με κιμά και σάλτσα λεμονιού είναι πράγματι ένας ωραίος, ξινούτσικος κρεάτινος μεζές.

1 ώρα προετοιμασία – 50′ μαγείρεμα – Σύνολο: 1 ώρα και 50′

Υλικά

Μερίδες: για 40 τμχ.

Για τα ντολμαδάκια

  • 40 φρέσκα αμπελόφυλλα (στην εποχή τους), ελαφρώς ζεματισμένα ή συσκευασμένα σε βάζο + μερικά ακόμα για τον πάτο της κατσαρόλας
  • 40 ml ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή