Lucinda: Φάγαμε στην ολοκαίνουργια πιτσαρία του Χολαργού

Lucinda: Φάγαμε στην ολοκαίνουργια πιτσαρία του Χολαργού

Τρεις επιτυχημένοι εστιάτορες ένωσαν τις δυνάμεις τους και την λαχτάρα τους για καλή πίτσα. Το αποτέλεσμα αποζημειώνει και αυτούς κι εμάς

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιθανότατα έχετε ξανάρθει εδώ. Θα το διαπιστώσετε μόλις στρίψετε στο στενό της οδού Κεραμεικού και αφήσετε το αμάξι δίπλα στον μαντρότοιχο. Από το 2011 στο στενό πεζούλι της διπλοκατοικίας που βρίσκεται στον αριθμό 2, ακουμπούσε ο κόσμος περιμένοντας μέχρι να αδειάσει κάποιο τραπέζι. Ίσως ήσαστε κι εσείς ένας από τους αυτούς. Εδώ περίμεναν φανατικοί του burger, άλλοι νεόφερτοι στο Χολαργό που έμαθαν τη γειτονιά εξαιτίας του επιτυχημένου project, αλλά και κάτοικοι, τιμούσαν για περισσότερο από 8 χρόνια το μπεργκεράδικο της γειτονιάς. Τι πλεονέκτημα κι αυτό, σκεφτόμουν τότε για τους περίοικους. Να κατεβαίνεις από το διαμέρισμα σου ακριβώς πριν αρχίσει να σχηματίζεται η ουρά. Σήμερα, ο ιδιοκτήτης έχει φροντίσει οι πελάτες του να τακτοποιούνται χωρίς ταλαιπωρία, αφού μετέφερε το εστιατόριο σε νέα θέση με ευρύχωρη σάλα λίγα μέτρα πιο κάτω. Επιπλέον έφτιαξε ένα δεύτερο στο κέντρο, για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή