Ντολμαδάκια στον φούρνο με ανοιξιάτικα τυριά και μυρωδικά

Ντολμαδάκια στον φούρνο με ανοιξιάτικα τυριά και μυρωδικά

Πρωτότυπα ντολμαδάκια στο φούρνο με ανοιξιάτικα τυριά, ένας λαχταριστός και αγαπητός μεζές

20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε ντολμαδάκια στον φούρνο με ανοιξιάτικα τυριά και μυρωδικά, σοτάρουμε σε φαρδιά κατσαρόλα το κρεμμύδι στο λάδι σε δυνατή φωτιά για 5-6 λεπτά.
  2. Ρίχνουμε τον χυμό, τα αμπελόφυλλα, τη φλούδα, 500 ml ζεστό νερό, αλάτι και πιπέρι, και αφήνουμε να πάρει μία βράση.
  3. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 25-30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα φύλλα, αλλά όχι να λιώσουν.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή