Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε ντολμαδάκια στον φούρνο με ανοιξιάτικα τυριά και μυρωδικά, σοτάρουμε σε φαρδιά κατσαρόλα το κρεμμύδι στο λάδι σε δυνατή φωτιά για 5-6 λεπτά.
- Ρίχνουμε τον χυμό, τα αμπελόφυλλα, τη φλούδα, 500 ml ζεστό νερό, αλάτι και πιπέρι, και αφήνουμε να πάρει μία βράση.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 25-30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα φύλλα, αλλά όχι να λιώσουν.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο