Πού τρώμε τα πιο καυτερά σουβλάκια στην Αθήνα;

Πού τρώμε τα πιο καυτερά σουβλάκια στην Αθήνα;

Πέντε αθηναϊκά σουβλατζίδικα φτιάχνουν σουβλάκια που μας κάνουν να κλαίμε, όχι από συγκίνηση, αλλά από την κάψα!

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κώστας, στην Αγίας Ειρήνης

Ψήνει μόνο στα κάρβουνα που ανάβει καθημερινά από το πρωί. Το χοιρινό καλαμάκι του είναι χειροποίητο και όχι προκάτ, τα μοσχαρίσια μπιφτέκια ζυμώνονται κάθε πρωί και πλάθονται τη στιγμή της παραγγελίας. Το αγαπημένο μου είναι το τυλιχτό του με πίτα στιβαρή, φρεσκοψημένη και πάνω της ξαπλωμένα τα ζουμερά μπιφτέκια. Από πάνω ντομάτα που ψιλοκόβει επιτόπου (για να μην προλάβει να βγάλει ζουμιά), τα πιο γλυκά κρεμμύδια και δροσερός μαϊντανός. Και καπάκι η μοναδική του κόκκινη σάλτσα, η καυτερή (υπάρχει και απαλή για τους… άλλους), για να ολοκληρωθεί η ευτυχία μου. Μ.Β.

Πλατεία Αγίας Έιρήνης 2, Μοναστηράκι, Τ/210- 32.32.971, Δευτέρα – Παρασκευή 09.00-18.00, Σάββατο-Κυριακή κλειστά.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή