Οι νέοι μεζέδες του Σερσέ λα Φαμ είναι μια ωραία βόλτα στην Ελλάδα
Η Σταυριανή Ζερβακάκου, σεφ που γνωρίσαμε από το Annie Fine Cooking, επιμελείται μέρος του ανανεωμένου καταλόγου και προτείνει φρέσκα πιάτα που μυρίζουν καλοκαίρι

Φωτ.: Έλενα Αρκουμάνη/ gastronomos.gr
Ένα αστικό καφενείο με κλασικά στοιχεία και σύγχρονη αντίληψη: έτσι μας συστήθηκε πριν από πέντε περίπου χρόνια το Σερσέ λα Φαμ. Στη γωνία της Μητροπόλεως με την Πετράκη, σχεδόν απέναντι από τη Μητρόπολη -σημείο με πολλή κίνηση αλλά αεράτο, με ανοιχτωσιά- άπλωσε τα τραπέζια του και μαζί με το διπλανό wine bar Heteroclito δημιούργησαν μια ζωηρή πιάτσα. Σταδιακά αυτή επεκτάθηκε και η μικρή οδός που κάποτε φιλοξενούσε σχεδόν αποκλειστικά παλαιοπωλεία και εμπορικά καταστήματα έγινε προορισμός για όσους βγαίνουν στο κέντρο. Σήμερα, μέσα στα λίγα μέτρα της βρίσκουμε από βιετναμέζικο φαγητό και γιαπωνέζικης έμπνευσης σάντουιτς μέχρι τεχνικά δύσκολα γλυκά και νόστιμα κοκτέιλ, με zero waste φιλοσοφία.
[nx_login_form]x