Πού τρώμε κάτι στα γρήγορα πριν ή μετά το θερινό σινεμά στο κέντρο

Πού τρώμε κάτι στα γρήγορα πριν ή μετά το θερινό σινεμά στο κέντρο

Καλά και άγια τα ποπ κορν και τα νάτσος, αν όμως θέλεις να ενισχύσεις το... σενάριο με streed food ή μεζεδάκια, υπάρχουν αρκετές νοστιμιές σε κοντινή ακτίνα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν λέει καλοκαίρι στο κέντρο της Αθήνας χωρίς θερινό σινεμά. Έχουμε περάσει καλοκαίρια και καλοκαίρια σε ταράτσες κι αυλές με χαλικάκι, δίπλα σε γιασεμιά και βασιλικούς, κάτω από φωτισμένα παράθυρα και γείτονες που βλέπουν την ταινία από το μπαλκόνι, με τους θορύβους της πόλης να βάζουν μερικές έξτρα νότες στο σάουντρακ. Μπροστά σε μια μεγάλη οθόνη κάτω από τον ουρανό δεν πιάνει μια μπροστά τους τους το ζάπιννγκ και το στρίμινγκ. Αν δεν έχετε όρεξη για ποπ κορν, νάτσος, πατατάκια, σοκολάτες κι όσα άλλα κρύβονται στο εκάστοτε αναψυκτήριο, πριν χαμηλώσουν τα φώτα ή αφού ξανανάψουν μπορείτε να κάνετε μια μικρή στάση για κάτι νόστιμο και σχετικά γρήγορο σε (περισσότερο ή λιγότερο) κοντινή απόσταση. Πολλά μπορούν να μπουν στο πλάνο: μπέργκερ, χοτ ντογκ και σάντουιτς, σουβλάκια, θαλασσινά ρολάκια, πεϊνιρλί, μεζεδάκια, γλυκά… Πάμε να δούμε πού μας περιμένει τι.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή