Τα θρυλικά ξεροτήγανα της Κρήτης από δύο χρυσοχέρες γιαγιάδες (βίντεο)

Τα θρυλικά ξεροτήγανα της Κρήτης από δύο χρυσοχέρες γιαγιάδες (βίντεο)

Δύο γιαγιάδες από τη Σητεία, η Ευαγγελία Συκιανάκη και η Αναστασία Χρυσουλάκη, συμπεθέρες, καλομαγείρισσες και αυθεντίες στο τηγάνι μας φτιάχνουν τα περίφημα Λασιθιώτικα ξεροτήγανα

τα-θρυλικά-ξεροτήγανα-της-κρήτης-από-δ-561943699

Δύο γιαγιάδες από τη Σητεία, η Ευαγγελία Συκιανάκη και η Αναστασία Χρυσουλάκη, συμπεθέρες, καλομαγείρισσες και αυθεντίες στο τηγάνι μας φτιάχνουν τα περίφημα Λασιθιώτικα ξεροτήγανα! Η εύθρυπτη, αέρινη ζύμη τους με λίγη τσικουδιά, το μυρωδάτο κρητικό μέλι και μπόλικη κανέλα τα κάνουν ακαταμάχητα. 

Συνταγή από τις Ευαγγελία Συκιανάκη, Αναστασία Χαμηλάκη

Επιμέλεια: Γιάννης Συκιανάκης Αρχισυνταξία Γαστρονομικών Εκδόσεων: Άγγελος Ρέντουλας Επιμέλεια Συνταγών: Μαρία Βασιλοπούλου Photo Editor: Νάσια Διαμαντίδη Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Συκιανάκης Κάμερα – Μοντάζ: Δημήτρης Παθιάκης Παραγωγή: Η Καθημερινή & Γαστρονόμος

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή