Το καλοκαίρι στο Οdori έχει πίτσα και κήπους σε μπουκάλι

Το καλοκαίρι στο Οdori έχει πίτσα και κήπους σε μπουκάλι

H βερμουτερία στον πεζόδρομο της Σκουλενίου σε περιμένει με μια καινούργια καλλιτεχνόφιλη λίστα κοκτέιλ και ένα νέο μενού με την υπογραφή του Νίκου Σωτηρόπουλου

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι ωραίο να σχολάς το απόγευμα από τη δουλειά και λίγο αργοτέρα να πίνεις το σπιτικό βερμούτ τους −έχουν φτιάξει κι ένα δεύτερο, ξηρό− με τόνικ ή και να αφήνεις το φορτωμένο μέρος της ημέρας πίσω. Το Οdori Vermuteria di Atene, που άνοιξε πριν πριν από έξι χρόνια, βάζοντας τα ενισχυμένα, αρωματισμένα με βότανα και μπαχαρικά κρασιά στο επίκεντρο ενός φιλικού στο χρήστη all-day σεναρίου με νότες εξοχικής Ιταλίας, έχει γίνει συνήθεια. Αυτή την εποχή στα τραπέζια του απέναντι από το εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων και το πλατάνι του, Αθηναίοι που δεν έφυγαν ακόμη για μέρη ποτισμένα με αλμύρα και τουρίστες –μέρος κι αυτοί της καλοκαιρινής ανθρωπογεωγραφίας του κέντρου– τρωγοπίνουν όλες τις ώρες τις μέρας. Τα κοκτέιλ ξεκινάνε από νωρίς.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή