Παγωτά με γεύση ελληνικού καλοκαιριού: Ροδάκινο, σύκο ή αμυγδαλωτό;

Παγωτά με γεύση ελληνικού καλοκαιριού: Ροδάκινο, σύκο ή αμυγδαλωτό;

Τα παγωτατζίδικα της πόλης κλείνουν σε κρέμες και σορμπέ εμβληματικές γεύσεις του ελληνικού καλοκαιριού

30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους πεζόδρομους κάτω από την Ακρόπολη, κόσμος και κοσμάκης κόβει βόλτες και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι γιατί με σαράντα βαθμούς βρέθηκα να περπατάω εδώ γύρω. Το κλιματιστικό στο σπίτι, το παγωμένο καρπούζι στο ψυγείο, το νησί σε δύο εβδομάδες. Αυτοκαθησυχασμός μέχρι να στρίψω στην πιο κοντινή λύση στη γωνία.

Παρέα με τέσσερις-πέντε ακόμα θερμόπληκτους, περιμένουμε έξω από το Django. Το παγωτό του Συριανού Κωνσταντίνου Καρακατσάνη, φρέσκο και απόλυτα φυσικό, χωρίς συντηρητικά, σκόνες και ενισχυτικά γεύσης, με πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς, είναι όαση στο Κουκάκι. Τα φρουτένια σορμπέ είναι δε το φόρτε του.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή