Στους πεζόδρομους κάτω από την Ακρόπολη, κόσμος και κοσμάκης κόβει βόλτες και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι γιατί με σαράντα βαθμούς βρέθηκα να περπατάω εδώ γύρω. Το κλιματιστικό στο σπίτι, το παγωμένο καρπούζι στο ψυγείο, το νησί σε δύο εβδομάδες. Αυτοκαθησυχασμός μέχρι να στρίψω στην πιο κοντινή λύση στη γωνία.
Παρέα με τέσσερις-πέντε ακόμα θερμόπληκτους, περιμένουμε έξω από το Django. Το παγωτό του Συριανού Κωνσταντίνου Καρακατσάνη, φρέσκο και απόλυτα φυσικό, χωρίς συντηρητικά, σκόνες και ενισχυτικά γεύσης, με πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς, είναι όαση στο Κουκάκι. Τα φρουτένια σορμπέ είναι δε το φόρτε του.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gastronomos.gr