Ένα μαγαζί στον Κεραμεικό σερβίρει νουντλς και κεμπάπ όπως δεν τα έχουμε ξαναφάει

Ένα μαγαζί στον Κεραμεικό σερβίρει νουντλς και κεμπάπ όπως δεν τα έχουμε ξαναφάει

Ένα πρωτότυπο κόνσεπτ street food που δένει ανατολίτικα, ασιατικά και μεσογειακά στοιχεία και κοκτέιλ on tap από τον Σταμάτη Σταματιάδη και τον Άνταμ Κοντοβά

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα κεμπάπ σερβίρονται με αρωματικό ρύζι, αραβικές πίτες και χειροποίητες πίκλες. Ο Saitama μπορεί να ξεκάνει όποιους κακοποιούς έχουν την ατυχία να βρεθούν στο δρόμο του με μια και μόνο γροθιά. Το γεγονός ότι δύσκολα μπορεί να βρει ικανό αντίπαλο, όμως, τον κάνει να βαριέται λίγο. Ίσως για αυτό σε ένα παράλληλο σύμπαν,  φτιάχνει… κεμπάπ και νουντλς κάπου στον Κεραμεικό. Αυτή τη διαφορετική τροπή της ιστορίας την οφείλει στον Σταμάτη Σταματιάδη, που μερικά χρόνια αφότου έστησε με τον αδερφό του το μπαρ Buñuel στο Κολωνάκι, αποφάσισε να καταπιαστεί με το street food, δημιουργώντας ένα μαγαζάκι με το όνομα του υπερήρωα-πρωταγωνιστή του δημοφιλούς άνιμε One Punch-man. Η επιγραφή του μικρού χώρου με το άσπρο πλακάκι και τις κόκκινες σχάρες θυμίζει κόμικ, η τοιχογραφία των 2.47 στον διπλανό τοίχο σιγοντάρει κι η πλοκή έχει κεμπάπ και νουντλς, τα οποία ο Άνταμ Κοντοβάς, που έχει επιμεληθεί το μενού, βλέπει από διαφορετική σκοπιά, μιξάροντας διάφορες γεύσεις και πολιτισμούς, με τα συνοδευτικά κοκτέιλ οn tap, του Πάνου Μιγκλή αυτά, να ακολουθούν κι εκείνα ανάλογο μονοπάτι.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή