Καρπούζι: Και όμως υπάρχουν και γλυκές και αλμυρές συνταγές!

Καρπούζι: Και όμως υπάρχουν και γλυκές και αλμυρές συνταγές!

Το αγαπημένο φρούτο του καλοκαιριού και των διακοπών μας σε 12 λαχταριστές, πρωτότυπες γλυκές και αλμυρές συνταγές

27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευλογημένη εποχή το καλοκαίρι. Eίναι η ώρα των διακοπών, κάνει ζέστη, κάνουμε μπανάκια στη θάλασσα και τρώμε καρπούζι, αυτήν τη γλυκιά, παγωμένη και κόκκινη ηδονή!

Για να το κάνουμε αυτό όμως πρέπει πρώτα να βρούμε το κατάλληλο καρπούζι. Σας προτείνουμε την μόνη ασφαλή μέθοδο, κατά 80% τουλάχιστον. Για να επιλέξετε λοιπόν, το κατάλληλο καρπούζι πρέπει να παρατηρήσετε το σημείο που το καρπούζι ακουμπάει στο χώμα και είναι ασπριδερό. Όταν εκείνο το σημείο έχει κίτρινες ανταύγειες, σημαίνει ότι το καρπούζι είναι ώριμο, γλυκό και έτοιμο για φάγωμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή