Για «παραδοσιακό» brunch στο Caravan

Για «παραδοσιακό» brunch στο Caravan

O φιλόξενος ξενώνας στη γειτονιά του Καραβάν Σαράι στη Θεσσαλονίκη σερβίρει ένα αναβαθμισμένο brunch που βασίζεται στην παράδοση.

19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Bed & Breakfast πανδοχείο, με την πρωτότυπη ρετρό-μοντέρνα διακόσμηση και το γεμάτο θετική διάθεση προσωπικό, συνεργάστηκε φέτος με τον σεφ του Extravaganza, Αντώνη Μουστάκη, για να αναβαθμίσει το brunch του. Νοηματική ραχοκοκαλιά του καταλόγου, ο οποίος περιλαμβάνει συνολικά δέκα έξι πιάτα, είναι η παράδοση, υπό την έννοια ότι αντλεί έμπνευση είτε από παλιές συνταγές είτε από κλασικά πιάτα.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή