Σε ένα μπολ αδειάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής στιγμής και το γάλα και χτυπάμε με το μίξερ χειρός για 3 λεπτά, μέχρι να γίνει ένα αφράτο μείγμα.
Προσθέτουμε την παχύρρευστη κρέμα γάλακτος και χτυπάμε για άλλο 1 λεπτό περίπου.
Στρώνουμε τα μισά σοκολατένια πτι μπερ στον πυθμένα ενός ορθογώνιου ταψιού με διαστάσεις 20 x 30 εκ.
Αδειάζουμε πάνω τους τη μισή κρέμα και ισιώνουμε την επιφάνεια με μια σπάτουλα.
Καλύπτουμε την κρέμα με τα υπόλοιπα μπισκότα και από πάνω αδειάζουμε την υπόλοιπη κρέμα. Ισιώνουμε καλά την επιφάνεια.
Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο