Υλικά
Κομμάτια: 15
- 1.500 γρ. μελιτζάνες Λαγκαδά, σε φέτες πάχους 1 εκ.
- 3 μεγάλες ντομάτες, σε ροδέλες πάχους 1 εκ.
- 3 μεγάλες ώριμες ντομάτες, τριμμένες
- 600 γρ. κιμάς αρνίσιος ή ανάμεικτος με μοσχαρίσια ελιά
- 3 ξερά κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
- 80 ml ελαιόλαδο + επιπλέον για το άλειμμα
- 1/2 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
- 1/3 κουτ. γλυκού γαρίφαλο σε σκόνη
- 1/2 κουτ. γλυκού μπαχάρι σε σκόνη
- Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 50 γρ. φύλλα βασιλικού, χοντροκομμένα
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο