Τα καλύτερα τηγάνια των νησιών: ένας οδηγός με τις αγαπημένες μας διευθύνσεις

Τα καλύτερα τηγάνια των νησιών: ένας οδηγός με τις αγαπημένες μας διευθύνσεις

Στον δικό μας χάρτη διακοπών, από τα νησιά δεν σημειώνουμε μόνο παραλίες και αξιοθέατα, αλλά και το πού φάγαμε τους πιο ωραίους μεζέδες

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ

Αίγινα

Ο Σκοτάδης

Το σωστό τηγάνι είναι από τα δυνατά χαρτιά αυτού του αιγινήτικου ουζερί με τη μακρόχρονη ιστορία. Τα λεπτοκομμένα, τραγανά κολοκυθάκια, το άψογα τηγανισμένο γαυράκι και τις κουτσομούρες τα χαίρεσαι στ’ αλήθεια. Κι εκείνοι οι καινούργιοι σπανακοταραμοκεφτέδες με την κρέμα μυρωδικών και τον ταραμά σε ρόλο αλατιού, ακούγονται θαυμάσια ιδέα. Α.Σ.

Λ. Δημοκρατίας 46, Αίγινα, Τ/22970-24.014

Καβουρόπετρα

Το σενάριο έχει ελαφροτηγανισμένες κατσούλες, μπαρμπουνάκια, κουτσομούρες, χρυσαφιά καλαμαράκια, αιγινήτικα γαριδάκια και χάζι στο λιμανάκι με τις ψαρόβαρκες. Η ψαροταβέρνα που άνοιξαν πριν από 40 και βάλε χρόνια ο Βασίλης Μπέσης και η γυναίκα του Ελένη, είχε πάντα καλό τηγάνι και ο γιος τους Παναγιώτης συνεχίζει στον ίδιο δρόμο. Α.Σ.

Λιμανάκι Καβουρόπετρας, Αίγινα, T/22970-23.001

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή