Τιραμισού: η αυθεντική συνταγή από παλιό Ιταλό μάστορα

Τιραμισού: η αυθεντική συνταγή από παλιό Ιταλό μάστορα

Η αυθεντική συνταγή για πεντανόστιμο τιραμισού, από το ιστορικό ζαχαροπλαστείο της Ρώμης, Don Nino

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αυθεντική συνταγή για πεντανόστιμο τιραμισού, από το ιστορικό ζαχαροπλαστείο της Ρώμης, Don Nino.

Υλικά

Μερίδες: για 1 ταψί 20 x 25 εκ.

-170 γρ. κρόκοι πολύ φρέσκων αυγών, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, (περίπου 8 – 9 κρόκοι)

-100 γρ. ζάχαρη

-4 κουτ. σούπας κρασί Marsala ή Μαυροδάφνη

-500 γρ. μασκαρπόνε

-5 ασπράδια αυγών

-300 γρ. μπισκότα σαβαγιάρ

-10 φλιτζανάκια δυνατός εσπρέσο λούνγκο, κρύος

-σκόνη κακάο, για το πασπάλισμα

Διαβάστε την συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή