Eurobasket: 27 συνταγές για να απολαύσουμε τον αγώνα χορτασμένοι

Eurobasket: 27 συνταγές για να απολαύσουμε τον αγώνα χορτασμένοι

Τι τρώμε στα μαζέματα με φίλους για να δούμε Eurobasket; Τα σουβλάκια, τα μπέργκερ και οι πίτσες έχουν την τιμητική τους. Σας έχουμε 27 συνταγές για να τα ετοιμάσετε στο σπίτι.

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Eurobasket είναι σε εξέλιξη, περάσαμε αισίως στους 8 και η κερκίδα μπροστά στην τηλεόραση αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας. Αναπόσπαστο στοιχείο της «τελετής», το… φαγητό. Είναι η καλύτερη φάση, για τις απόλυτες δικαιολογίες τόσο στις υποχρεώσεις μας, όσο και στις διατροφικές μας συνήθειες. Η φράση: «Δεν μπορώ σήμερα έχω να δω τον αγώνα», είναι απόλυτα αποδεκτή. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να αλλάξει η φράση: «Τι θα παραγγείλουμε σήμερα;» με τη φράση «τι να μαγειρέψω να φάμε το βράδυ;».

Το τρίπτυχο, πίτσα – μπίρα – μπάλα, είναι κάτι που πολλοί έχουμε συνδυάσει με το Eurobasket. Είναι εύκολο να παραγγείλουμε αλλά είναι εξίσου εύκολο να τη φτιάξουμε μόνοι μας στο σπίτι τα «τσιμπητά» που θα μας κρατήσουν χορτάτους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή