Μοσχάρι λεμονάτο, η κλασική συνταγή βήμα βήμα

Μοσχάρι λεμονάτο, η κλασική συνταγή βήμα βήμα

Φαγητό απλό, λιτό, με διακριτές γεύσεις. Έτσι είναι το σωστό μοσχάρι λεμονάτο. Συνταγή και μυστικά από τον σεφ Χριστόφορο Πέσκια.

26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μοσχάρι πρέπει πάντα να είναι σε θερμοκρασία δωματίου και σκουπισμένο καλά, να είναι εντελώς στεγνό.

Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνω τα 40 ml ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και βάζω το μοσχάρι – πρέπει να χωράει ακριβώς σε μονή στρώση. Αν υπάρχουν άδεια σημεία στην κατσαρόλα, θα καούν και θα πικρίσουν, ενώ, αν είναι μικρό το σκεύος και είναι το ένα κομμάτι πάνω στο άλλο, θα βγάλουν ζουμιά και δεν θα ροδίσουν σωστά. Πάντα το μοσχάρι στην κατσαρόλα θέλει μονή στρώση.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή