Ο Θεσσαλονικιός που έμαθε τους Άγγλους να τρώνε τσουρέκια και σπανακόπιτες

Ο Θεσσαλονικιός που έμαθε τους Άγγλους να τρώνε τσουρέκια και σπανακόπιτες

Ο Αργύρης Μπεντίλας μένει μόνιμα στην Αγγλία και στο οικιακό του εργαστήριο στο Μάντσεστερ φτιάχνει ελληνικά γλυκά και πίτες, τα οποία θέλει να γίνουν τα νέα πανετόνε των Άγγλων

25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αργύρης Μπεντίλας, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και πρόσφατα μετακόμισε μόνιμα στο Μάντσεστερ όπου ξεκίνησε την εταιρεία Melianthos. Πρόκειται για ένα οικιακό εργαστήριο γλυκών στο οποίο παράγει ελληνικές χειροποίητες λιχουδιές και τις πουλάει σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρόσφατα βραβεύτηκε με το Great Taste Award για τρία από τα προϊόντα του. Φτιάχνει από κουραμπιέδες και μελομακάρονα μέχρι σπανακόπιτες και προζυμένια τσουρέκια και γίνονται ανάρπαστα στο e-shop του και στα pop up που κάνει κατά καιρούς στο Μάντσεστερ.

Διαβάστε περισσότερα στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή