Ο Λευτέρης Λαζάρου μάς δείχνει βήμα βήμα πώς να φτιάξουμε φιλέτα δράκαινας στο τηγάνι με κριθαράκι.
(Δείτε τη δοσολογία των υλικών της συνταγής και την εκτέλεση συνοπτικά στο gastronomos.gr)
Για να φτιάξουμε φιλέτα δράκαινας στο τηγάνι με κριθαράκι, πρώτα σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά για 4-5λεπτά, ανακατεύοντας.
Προσθέτουμε το κριθαράκι και σοτάρουμε για 5-6 λεπτά, ανακατεύοντας σχεδόν ασταμάτητα για να μην κολλήσει.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr