Ο Σεΐτ έφτασε στην Ελλάδα από την Τουρκία το 1986 ως πολιτικός πρόσφυγας. Μέχρι πριν από πέντε χρόνια έκανε διάφορες δουλειές, ενώ εδώ και τέσσερις δεκαετίες δεν έχει σταματήσει να αρθρογραφεί σε εφημερίδες της Τουρκίας.
Όταν η σύζυγός του Βάσω έχασε τη δουλειά της και η κόρη τους Αντιγόνη δυσκολευόταν να βρει σταθερή απασχόληση, άνοιξαν στα πολυπολιτισμικά Εξάρχεια το μαγαζί τους, το Hayat, που σημαίνει «ζωή». «Ήξερα να μαγειρεύω από παιδί, για το σπίτι μου, δεν ήθελα όμως να ασχοληθώ επαγγελματικά, αναγκάστηκα. Χάνεται η προσωπική ζωή όταν έχεις εστιατόριο», εξηγεί ο Σεΐτ.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο