Στα σπαταναίικα τραπέζια έφτιαχναν αυτό το μπελαλίδικο φαγητό εξόχως μερακλίδικο, με πραγματικά άφθονη μπεσαμέλ, συχνά με πρόβειο γάλα από κοντινά σαρακατσάνικα κονάκια, αλλά και πολλά αυγά και τυρί, που μοιράζονταν σε όλες τις στρώσεις των υλικών.
Βρείτε το πιο μεγάλο και βαθύ ταψί της κουζίνας σας και, αν τύχει να πέσει στα χέρια σας ένα παχύ, ωραίο πρόβειο γάλα, θα φτιάξετε ένα παστίτσιο αλησμόνητο. Η κυρία Κουλοχέρη, που μας έδωσε αυτή τη συνταγή μας δίνει αναλυτικά όλα τα βήματα για να το κάνουμε κι εμείς όπως πρέπει.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο