Για σουβλάκι στον Καυτερό με την εθιστική σάλτσα

Για σουβλάκι στον Καυτερό με την εθιστική σάλτσα

Ο Καυτερός λειτουργεί στο Χαλάνδρι από το 1968 και έχει γίνει διάσημος σε όλη την Αθήνα για τη μυστική και άκρως εθιστική σάλτσα που βάζει σε όλα τα σουβλάκια του.

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε έναν κάθετο δρόμο στη λεωφόρο Κηφισίας, χωμένο σε μια γειτονιά στο Κάτω Χαλάνδρι, βρίσκεται «Ο Καυτερός», ένα σουβλατζίδικο ανάμεσα σε γραφεία και πρεσβείες, κάτω από μια παλιά πολυκατοικία με παράξενη στοίχιση στους ορόφους της. Βλέποντας το μαγαζί από μακριά μετά τις 7 το απόγευμα καταλαβαίνεις ότι κάτι ενδιαφέρον συμβαίνει εκεί: ο κόσμος περιμένει σε ουρά για να εξυπηρετηθεί ή για να πάρει «πακέτο» για το σπίτι. Στον Καυτερό χρειάζεται να είσαι οπλισμένος με υπομονή, γιατί όλα φτιάχνονται τη στιγμή που τα παραγγέλνεις. Αυτό είναι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας του. Το άλλο είναι η κόκκινη σάλτσα που έγινε από την αρχή η σπεσιαλιτέ του.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή