Υλικά
Μερίδες: 6
1 κουνουπίδι, σε πολύ μικρά μπουκετάκια
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1-2 πιπερίτσες τσίλι, ψιλοκομμένες
6 φιλέτα αντζούγιας, στραγγισμένα
40 γρ. μαύρες σταφίδες
5 μικρά ραπανάκια, σε λεπτές φέτες
250 γρ. ψωμί, μπαγιάτικο, σε κύβους 3 εκ.
20 γρ. κάππαρη, ξαλμυρισμένη και καλά στραγγισμένη
1/2 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος
10 ml ξίδι από λευκό κρασί
30-40 ml χυμός λεμονιού
100 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο