Οι πιο νόστιμες πίτσες της Αθήνας. Με τ’ όνομά τους και με τα όλα τους

Οι πιο νόστιμες πίτσες της Αθήνας. Με τ’ όνομά τους και με τα όλα τους

Πιτσαρίες υπάρχουν πολλές, καλές πίτσες όμως, ξέρετε αυτές που τις σκέφτεσαι και στον ύπνο σου, λίγες. Εδώ συγκεντρώσαμε αυτές που δεν μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας.

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχει ποτέ περίπτωση να πεις στο ταίρι σου ή στην παρέα να πάτε για πίτσα και να σου πουν όχι; Όχι! Διότι την πίτσα εμείς οι Έλληνες πολύ αγαπήσαμε, μπορεί και παραπάνω από τους Ιταλούς, που έχουν τα σκήπτρα της καταγωγής. Είναι μια λατρεία σαν τα μακαρόνια ένα πράμα. Βλέπεις οι σεφ στη χώρα μας έμαθαν να την φτιάχνουν αν όχι καλύτερα ισάξια με τους γείτονες και μας εκπαίδευσαν σε ζυμάρια από φυσική προζύμη, σε κριτσανιστές άκρες και αφράτες φουσκάλες, νέα σχήματα, νέες συνήθειες και γενικώς σε μια νέα εποχή για την πίτσα, που ζει μεγάλες δόξες. Γι΄αυτό και εμείς την τιμούμε όπως της πρέπει. Διαλέγοντας, όχι πιτσαρίες ή εστιατόρια, διαλέγοντας τις αγαπημένες μας πίτσες.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή