Στα Εξάρχεια για καφέ… στο βιβλιοπωλείο ή στο παντοπωλείο;

Στα Εξάρχεια για καφέ… στο βιβλιοπωλείο ή στο παντοπωλείο;

Ένα όμορφο βιβλιοπωλείο-καφέ, ένα ταχυφαγείο με αναφορές στην παράδοση, ένα μαγαζί με vegan τούρκικο street food και δύο ακόμα νέες, ωραίες στάσεις στη γειτονιά του κέντρου

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απ΄ όλα έχει ο μπαξές σε μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές του κέντρου της Αθήνας. Διαλέγεις πού θα πιείς τον καφέ σου –στο βιβλιοπωλείο ή στο παντοπωλείο– και πού θα φας το σνακ σου –στο vegan τούρκικο φαγάδικο με τους γκιουζλεμέδες ή στο πρετζελάδικο της Θεμιστοκλέους. Για τις μεγάλες πείνες υπάρχει και το ταχυφαγείο «της γιαγιάς», που θα σε χορτάσει χωρίς να περιμένεις. Αυτά είναι πέντε καινούργια μαγαζιά που μόλις άνοιξαν στα Εξάρχεια.

Behold the Man: To καφέ-παντοπωλείο της πλατείας

Σε έναν εντυπωσιακό, ψηλοτάβανο χώρο δίπλα στην πλατεία Εξαρχείων βρήκε στέγη το Behold the Man. Η ομάδα πίσω από το καφέ-παντοπωλείο σχεδίασε και έφτιαξε τα πάντα από την αρχή (με εξαίρεση κάποια καθίσματα, όλα είναι χειροποίητα). Το αποτέλεσμα είναι ένας φωτεινός, φιλόξενος χώρος με πολλές αναφορές στο κίνημα του Bauhaus.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή