Το Babushka δεν είναι ένα ακόμα μπαρ. Είναι αληθινό ποτάδικο.

Το Babushka δεν είναι ένα ακόμα μπαρ. Είναι αληθινό ποτάδικο.

Χρόνια στα μπαρ, η Φιλιώ κι ο Ιωακείμ έστησαν πριν από λίγο καιρό το δικό τους ποτάδικο, με στρέιτ ποτά, κλασικά κοκτέιλ και ποπ και ροκ ακούσματα.

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Άμα πάρεις να χαζεύεις τις αναρτήσεις του Babushka στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα χαμογελάσεις βλέποντας τη Φιλιώ Κορολόγου και τον Ιωακείμ Σιδηρόπουλο «φυτεμένους» σε διάφορα μικροπεριβάλλοντα. Σε μια σκηνή του Ράμπο, σε μια αφίσα λαϊκοδημοτικής κλαριντζίδικης διασκέδασης, με ροζ μπουρνούζι σε κομμωτήριο, σε ρετρο-ποπ σαλονάκια, παντού «κολλάνε» αυτοί οι δυο. Η πιο… μόνιμη θέση τους, πάντως είναι πίσω από τη μπάρα. Έχουν αμφότεροι πολυετή θητεία στο χώρο του ποτού και της διασκέδασης. Τη Φιλιώ δεν μπορεί να μην τη θυμάσαι στο 7 Jokers. Εκεί δούλεψε κι ο Ιωακείμ ένα φεγγάρι. Είχαν γνωριστεί χρόνια νωρίτερα στο Μπρίκι. Με το κοντέρ να έχει γράψει ουκ ολίγα νυχτερινά χιλιόμετρα, πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να ανοίξουν το δικό τους μπαρ. Το είδαν ως φυσικό επακόλουθο αυτής της πορείας.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή