Υλικά
Μερίδες: για ταψί 35 x 45 εκ.
- 40 φύλλα κρούστας για γλυκό ή Βηρυτού (θα χρειαστούμε περίπου 3 πακέτα)
- 500 γρ. βούτυρο αγελαδινό, λιωμένο αλλά όχι καυτό
- 175 γρ. αμύγδαλα ωμά, με το φλούδι
- 175 γρ. ψίχα από κελυφωτό φυστίκι, ωμή
- 1 κουτ. γλυκού κανένα σε σκόνη
- 1/2 κουτ. γλυκού γαρίφαλο σε σκόνη
Για το σιρόπι
- 600 ml νερό
- 400 γρ. ζάχαρη
- 1 ξυλάκι κανέλα
- φλούδα από 1 λεμόνι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στον Γαστρονόμο.