- 15′ προετοιμασία
- 10′ μαγείρεμα
- Σύνολο: 25′
Υλικά
Μερίδες: 2
- 2 αυγά
- 1 κουτ. σούπας λευκό ξίδι
- 1 φέτα καβουρμάς πάχους 2 εκ.
- 1 κουτ. γλυκού σταφίδες
- τα φύλλα από 1-2 κλωνάρια θυμάρι
- μερικές σταγόνες χυμός λεμονιού
- 4 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
- χυμός από 1/2 πορτοκάλι
- χυμός από 1/2 λάιμ
- 1 μοσχολέμονο + 1 πορτοκάλι κομμένα στα τέσσερα, για το σερβίρισμα
- 50 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο