Καβουρμάς σαγανάκι με κρεμμύδια και αυγό ποσέ

Καβουρμάς σαγανάκι με κρεμμύδια και αυγό ποσέ

Καβουρμάς σαγανάκι με κρεμμύδια και αυγό ποσέ, ένας μεζές για τους λάτρεις των αλλαντικών

23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
  • 15′ προετοιμασία
  • 10′ μαγείρεμα
  • Σύνολο: 25′

Υλικά

Μερίδες: 2

  • 2 αυγά
  • 1 κουτ. σούπας λευκό ξίδι
  • 1 φέτα καβουρμάς πάχους 2 εκ.
  • 1 κουτ. γλυκού σταφίδες
  • τα φύλλα από 1-2 κλωνάρια θυμάρι
  • μερικές σταγόνες χυμός λεμονιού
  • 4 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
  • χυμός από 1/2 πορτοκάλι
  • χυμός από 1/2 λάιμ
  • 1 μοσχολέμονο + 1 πορτοκάλι κομμένα στα τέσσερα, για το σερβίρισμα
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή