10′ προετοιμασία
30′ αναμονή
Σύνολο: 40′
Υλικά
Τεμάχια: για ταψί Νο 38-40.
-700 γρ. αλεύρι άσπρο
-1 κοφτό κουτ. γλυκού αλάτι
-1 κουτ. γλυκού λάδι
-150-200 γρ. βούτυρο αγελαδινό, μαλακωμένο
Διαδικασία
1. Βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι και το λάδι σε μια λεκάνη και αρχίζουμε να ρίχνουμε χλιαρό νερό και να ζυμώνουμε.
2. Η ζύμη πρέπει να γίνει λεία, ομοιογενής και όχι υπερβολικά σκληρή.
3. Πλάθουμε τη ζύμη σε μπάλα και τη σκεπάζουμε με πετσέτα να σταθεί για 20-30 λεπτά.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr